El III Encontre entre Junta Directiva i Equip Tècnic d’ASIEM ha estat un moment d’especial transcendència per l’Associació, el passat dijous 23 de març a l’Octubre CCC, els membres de l’òrgan de govern, treballadores i treballadors, TeAM’s (pacients experts mentals), voluntàries i voluntaris, i estudiantes en pràctiques poguérem debatre al llarg del matí en un ambient de col·laboració i aprenentatge mutu.

Després de la presentació de la jornada, a càrrec de la presidenta Victoria Aguilar, Jorge Badet i Pablo Cabezas, ens dividírem en quatre grups que treballàrem cadascú els següents temes: Eix reivindicatiu 2023; Sensibilització, lluita contra l’estigma i comunicació interna/externa; Inserció laboral, projecte TeAM i tallers ocupacionals; y per últim, Grup dones, igualtat de gènere, ajuda mútua, i nous projectes. Després del descans, amb un poc de refrigeri, la posada en comú per part de les secretàries i moderadores de cada grup de treball. La jornada de networking fou profitosa en conclusions i idees, d’ací a uns dies elaborarem un document amb aquestes per tal d’enfrontar l’exercici en curs.

A continuació, José María Sánchez Monge, President Honorari de la Confederació Salut Mental España, històric activista de la salut mental i dirigent de la Confederació des de fa molts anys, ens oferí una xicoteta conferència al voltant del moviment associatiu del nostre col·lectiu. L’experiència i amabilitat de José María quedà palesa en la posterior conversa amb ell, en la que tots poguérem adonar-nos de la capacitat de treball, l’entrega desinteressada i la constància d’una figura clau en la transformació de l’atenció i la millora en drets de totes les persones afectades per problemes de sofriment psíquic.

La presidenta tancà l’acte amb un breu resum de la xarrada amb José María i emplaçant-nos per a l’any vinent, agraint la participació i el treball de tots i totes, felicitant els organitzadors i desitjant-nos una molt bona salut mental.

Ir al contenido